Thomas Berge kan zich eindelijk storten op het schrijven van zijn eigen nummers nu hij vrijgezel is. De zanger componeert in alle rust sinds hij in november een punt zette achter zijn relatie met vriendin Daisy.

Zijn eigen liedjes maken, is wat Thomas Berge het allerliefst doet. De 20-jarige zanger blikt terug op een hectisch jaar, waarin hij hulp zocht voor zijn drankprobleem en zijn relatie na anderhalf jaar beëindigde. "Ik ben toch wel tot mezelf gekomen de laatste maanden", analyseert Berge dinsdag in Koffietijd.

Novum schrijft verder; "En ik ben bezig met wat ik altijd al heb willen doen, zelf liedjes schrijven. "Voor de liefde heeft Chiel Ottink, zoals de zanger echt heet, voorlopig even geen tijd. "Ik gun mezelf nu even de rust als vrijgezel. Ik doe gewoon lekker rustig aan." Hij ziet de toekomst positief. "2011 wordt denk ik gewoon een heel mooi jaar. En aan de kerstkaarten te zien gunnen ze dat mij ook", zegt Berge lachend. De zanger werkt aan een nieuw album met, in tegenstelling tot eerdere albums, alleen maar eigen geschreven nummers. Wanneer dat uit moet komen, is nog niet bekend. "Ik wil twintig nummers maken, pas dan ga ik de beste kiezen voor mijn album", zei hij eerder.

Thomas Berge boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:De Sterrenparade