Thomas Berge is trots op zijn nieuwe single Jij en Ik en de bijhorende video. "Het is net of we de clip in Cuba hebben opgenomen. Het lijkt wel een buitenlandse film", zegt de zanger tegen Novum Nieuws. "Het is zo cool om te zien dat de clip gezelligheid en sfeer uitstraalt."

Voor de video, die in Zandvoort is opgenomen, besloot Berge samen met de regisseur om veel meiden uit te nodigen. "Het moest echt een zomerse clip worden", aldus de 22-jarige zanger. "Toen heb ik contact opgenomen met Kim Kötter, die direct enthousiast was en veertig ‘missen’ voor de clip heeft geregeld."

Berge, die sinds kort een relatie heeft met Hollywoodvrouw Myrthe Mylius, vroeg voor zijn nieuwe liedje zijn fans om raad. Hij kreeg van velen het advies om een vrolijk en positief liedje te maken. "Het is een nummer dat gaat over samenzijn, een beetje dance en modern, dus dat was wel lachen om te maken."

De zanger doet zijn best om steeds beter te worden. "Ik ben mezelf dagelijks aan het ontwikkelen, zowel privé als in de muziek. Het zijn telkens kleine stapjes die ik maak maar die stapjes gaan wel ergens naartoe", vertelt Berge. "Het is een natuurlijk proces maar het voelt wel heel goed!"