Thomas Berge is weer vrijgezel meldt het management van Thomas Berge inmiddels aan diverse kranten. Na bijna een jaar is de relatie met Daisy dus nu voorbij?

Zij gaan in een goede verstandhouding vanaf heden hun eigen weg. Beiden hebben er voor gekozen niet verder over deze gebeurtenis uit te weiden en een en ander in de privésfeer verder te verwerken.

Thomas en Daisy hebben het probleem beiden onderkend en gaan in goede verstandhouding vanaf heden hun eigen weg”, aldus het management van de zanger. In een pagina groot verschenen interview ( ‘In de kleedkamer nooit meer dan zoenen’) vandaag in de Tubantia, meldde Thomas Berge nog dat hij hoopte komend voorjaar met zijn vriendin samen te gaan wonen in Haaksbergen.

A.s maandag gaat het nummer ‘Niets te veel’ op single uitkomen. Eerder deze week lieten we U al weten, dat a.s. zondag Thomas het nummer voor het eerst live ten gehore zal gaan brengen tv tijdens de uitzending van Carlo & Irene, ‘Life 4 You’! M.i.v. maandag 15 november is het nummer overal te downloaden.

Thomas Berge boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Bron:De Sterrenparade