De Tilburgse zanger Wesley* wordt vader. Wesley liet het grote nieuws via zijn twitter weten; "ik heb GROOT nieuws!! naar lang stil zijn kan ik het nu eindelijk tegen iedereen zeggen! IK WORD PAPA!! en 5 dec. verwachten we hem of haar!"

De reallife soap ‘M’n Hartendief’ uitgezonden op SBS6, waarin Nederland de muzikale avonturen en bezigheden van de volkszanger kon volgen was een kijkcijferhit. 2006 was het jaar van de hitsingles ‘Romeo’ en ‘Kom Dans Met Mij’ en is de live DVD ‘Wesley Live in Concert 2006’ uitgebracht.

In december 2006 heeft Wesley zijn eerste kerstsingle ‘Ik wil met Kerstmis bij jou zijn’ opgenomen. Deze single is op radio 3 FM benoemd tot beste kerstsingle van 2006.Helaas ging de platenmaatschappij, waar ook Wesley onder contract stond, failliet en belandde de carrière van Wesley even in de luwte. Inmiddels staat er een nieuw team klaar om Wesley’s dromen waar te maken.

Een nieuwe manager en een nieuwe platenmaatschappij. Een zeer ervaren team, aangevoerd door Riny Schreijenberg, de man die in het verleden sterren zoals o.a. Frans Bauer en Marianne Weber heeft ontdekt en grootgemaakt.