Sterren.nl presentator Tim Douwsma komt deze week binnen op nummer 13 in de single top 100 met zijn single ‘Winter voor twee’. De zanger werd in de eerste uitzending van het SBS6-programma ‘Sterren dansen op het ijs’ de eerste afvaller, maar maakte grote indruk bij het publiek. Zijn management en platenmaatschappij ontvingen honderden reacties en zijn nieuwe single kreeg daarmee de nodige aandacht.

”Dit is voor mij een mijlpaal”, zo vertelt Tim. ”Ik merk wel op straat en om mij heen dat steeds meer mensen mij hebben leren kennen, en dat is natuurlijk geweldig”. Het feit dat mijn single deze week zo hoog binnen komt in de Mega Top 100 is een fantastisch resultaat”, aldus Tim.

Manager Jerry Anholt vertelt dat er nog veel meer nieuwe opdrachten gaan volgen de komende maanden. Zo zal Tim te zien zijn in een nieuw TV-programma op Veronica maar ook bij Zapp en Sterren.nl blijft hij presenteren. Ook muzikaal gezien zullen er nieuwe ontwikkelingen volgen. Anholt: “We proberen het langzaam op te bouwen en met name te genieten van het succes."

Tim Douwsma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:sterren.nl