Tim Douwsma (22 jaar) presenteert vanaf zondag 24 oktober KARAOKE KIDS bij de TROS op Z@PP (Nederland 3). De zanger, die sinds 1 maart jl. het programma Tim op Tilt presenteert bij Sterren.nl, neemt het stokje over van Angela Esajas die nog even thuis geniet van haar in mei geboren baby Mia.

Tim Douwsma: "Het is voor mij een fantastische kans en een stap voorwaarts in mijn carrière om Karaoke Kids te mogen presenteren. Als artiest mocht ik al een aantal keer te gast zijn in het programma en dat was altijd genieten en een gezellige boel met alle kinderen. Ik kijk er dan ook naar uit om zelf het gezicht van dit programma te worden".

Tim gaat wekelijks op bezoek bij een school waar kids uit groep 7 en 8 de karaokeversie van hun favoriete liedje ten gehore brengen. Nieuw is het onderdeel Ka-rara-okerad. Kinderen geven een draai aan het rad, het liedje waar het rad op stopt, wordt gezongen en de kinderen proberen de verborgen woorden te raden/zingen. Daarnaast is er in elke aflevering een speciale artiest te gast. Deze gast zingt natuurlijk mee met de KARAOKE KIDS en verzorgt een optreden.

De eerste opname van KARAOKE KIDS met Tim Douwsma is woensdag 22 september.

Tim Douwsma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:Sterren.nl