Jan Smit, Waylon, Esmée Denters, Kane en The Opposites zijn in de prijzen gevallen tijdens de TMF Awards.

Vorig jaar was Esmée Denters één van de grote winnaars van de TMF Awards en ook dit jaar is zij weer in de prijzen gevallen. Dit jaar sleepte Esmée de TMF Award voor Beste Vrouw in de wacht! Deze TMF Award won zij vorig jaar ook en daarnaast was zij toen ook de winnares van de TMF Superchart Award.

Actrice Nicolette van Dam heeft zojuist de TMF Award voor beste man uitgereikt aan Jan Smit. Na het optreden van Waylon op de Main Stage, betrad actrice Nicolette van Dam het podium om de TMF Award voor Beste Man uit te reiken en zij maakte bekend dat Jan Smit de gelukkige winnaar is.

TMF en Marco Borsato hebben samen de TMF Borsato Award in het leven geroepen om nieuw talent een kans te geven. Waylon heeft deze Award net in ontvangst genomen. Marco Borsato nomineerde de vier talenten Lisa Lois, Waylon, Destine en Diggy Dex. Door het publiek is Waylon als winnaar van de TMF Borsato Award gekozen!

Naast de TMF Pure Award hebben The Opposites ook nog de TMF Superchart Award en de TMF Award voor Beste Video gewonnen! In de TMF Superchart komen de populairste tracks van het moment voorbij, maar wat was de de grootste TMF Superchart hit van afgelopen jaar? De winnaar van de TMF Superchart is ‘Broodje Bakpao’ van The Opposites ft. Sef & Gers. Daarnaast won de clip ook nog eens in de categorie Beste Video!

Kane heeft uit handen van actrice Anna Drijver de TMF Awards voor Beste Live Act gekregen. DI-RECT, Kane, The Opposites en Nick & Simon waren genomineerd en Kane is als winnaar uit de bus gekomen! Uit handen van actrice (en zangeres) Anna Drijver, kregen Dinand en Dennis de award uitgereikt.

Jan Smit / Waylon boeken? Wij informeren u graag naar de boekingsmogelijkheden.

 

Bron:telegraaf