Juni Juliet, afkomstig van Curaçao, is een  internationaal befaamde zanger-pianist-entertainer. Na zijn jarenlange wereldtour heeft Juni zich nu gelukkig permanent in Nederland gevestigd waardoor Nederland een Super Entertainer rijker is!

Juni Juliet is te boeken als solo-entertainer, met zijn trio, of in een 5-persoons bandbezetting) heeft zo ongeveer alles bereikt wat je als performing artist kunt wensen;

Tv-programma’s, een tour door Zuid Amerika, optredens op de bekendste internationale festivals, cabaretshows en cruises, talloze internationale Awards (o.a. Car. Grammy Award) en optredens in Japan, Rusland en vrijwel alle overige Europese landen. Maar ook in Amerika is Juni een veelgevraagde artiest met recente optredens in New York, Miami, en Las Vegas.

In Nederland kennen we Juni vooral als de ‘leading entertainer’ bij succesvolle concepten als Crazy Piano’s, diverse andere pianoshows, Pasta-e-Basta en van zijn bijdrages aan shows en afterpartys bij De Toppers, Glennis Grace, Marco Borsato e.v.a.

Door zijn internationale ervaring weet Juni van uw event altijd een onvergetelijke muziekervaring te maken met genre overschrijdend repertoire: 60′s, 70′s, 80′s, van blues tot jazz, van caribbean tot Dance en van laidback repertoire tot high-energy feest muziek van nu.

Er zijn maar weinig pianisten in de wereld die de volledige leadpartij met hun rechterhand kunnen spelen, terwijl de linkerhand feilloos de bas- partijen invult. Voeg daar zijn warme vocals, tomeloze energie en interactie met het publiek aan toe en er ontstaat one- of- kind performer: Juni Juliet.

Juni Juliet is te boeken vanaf  € 1995,- excl. BTW, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.