De lievelingen van Nederland hebben het opnieuw voor elkaar. Het jaarlijkse evenement in de Amsterdam Arena is wéér groter, imposanter en gekker dan vorig jaar.

Rene Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Gisteravond was het 25ste optreden en het totaal aantal bezoekers staat nu op 1,5 miljoen. Vanavond en morgen gaan de trossen nog een keer los.De Toppers kwamen op in een praalwagen en droegen admiraalspakken. Het podium was in plaats van rond in de vorm van een cruiseschip met houten kades er omheen. Daarop zongen de mannen niet alleen, maar dansten en liepen ook. De Toppers hebben dit jaar een show in de overtreffende trap neergezet. Qua kleding, dansers en repertoire. Onder het podium grijnsde René Froger halverwege: „Amsterdam vindt het leuk, toch?”

De ArenA kolkte als de branding. De kleuren van de avond zijn blauw, wit en héél veel glimmers. Op de admiraalspakken zitten ontelbare pailletten. Er zijn oesters die openklappen en waaruit De Toppers, geflankeerd door matroosjes opkomen. Overal worden zeepbellen de lucht in geblazen en zorgen CO2-kanonnen voor rook. Een opzwepende discobeat onder The Love Boat, dat het thema van de avond is, opent het feest. Daarna begint het trio met zeemansliedjes. De vrolijke klanken van meezingers en inhakers als Het kleine café aan de haven zetten het stadion in vuur en vlam.

Paul de Leeuw vormt een rode draad door de hele avond. Hoewel de combinatie met De Toppers niet meteen door iedereen werd begrepen, is de chemie tussen het kwartet heel goed. Paul zingt niet alleen zijn bekende liedjes, maar verschijnt ook nog een keer als zijn populaire typetje Annie de Rooi. Ook zingt hij een medley met liedjes van Corry Konings.