Trijntje Oosterhuis is de grote bedreiging van de andere zittende coaches in de nieuwe aflevering van The Voice of Holland.

 Trijntje Oosterhuis, de nieuwe coach in de The Voice of Holland (TVOH), heeft dezelfde rol als Roel van Velzen in de eerste aflevering. Verreweg de meeste kandidaten willen het liefst met haar in zee.

RTL directeur Erland Galjaard: "Wat Trijntje teweeg brengt tussen de coaches is ongelofelijk. Zij zorgt ervoor dat het binnen de jury ronduit spannend wordt."

Op het Mediapark in Hillversum werd vandaag de start van TVOH 3 gevierd. Ook werd er al een stuk getoond van de eerste aflevering. Een van de meest opmerkelijkste scenes is de aflevering dat alle vier de coaches hebben omgedraaid, Marco Borsato een hartaanval faked en zichzelf op de grond laat vallen als Trijntje voor de zoveelste keer de favoriet blijkt.

Trijntje is populair als coach maar had het volgens Borsato toch nog wat slimmer moeten aanpakken: "Trijntje maake een beginnersfout, ze drukte vaak te snel voor een kandidaat. Daardoor zat ze al heel snel aan haar maximum aantal kandidaten. Wel fijn voor ons want toen hadden wij eindelijk ook eens wat te kiezen."

Het nieuwe seizoen van TVOH is vanaf vrijdag 24 augustus te zien bij RTL 4.