In de reclamespots van vliegvakanties die uitgezonden worden op de RTL zenders is een vrolijke familie te zien en een dansend kindje en een opvallend kinderstemmetje dat “Vakantie, we gaan op vakantie roept“

Sinds deze campagne op TV is leeft de commercial. Per dag wordt hij honderden keren opgezocht via Google, bekeken op Youtube en doorgeplaatst op vele duizenden Hyves pagina’s. Vakantiegangers sturen vrienden en familie berichten met de link naar de commercial.

Zelfs vele forums zijn gewijd aan deze reclame, zowel positief als negatief .Roy Raymonds is de zanger op de single zingt, de blote voeten zanger van Nederland werd bekend door het TROS tv-programma “Een ster in 40 dagen”. Inmiddels heeft hij een paar hits op zijn naam staan zoals: Ik heb een knal rooie rubberboot, zomer op het plein en de reiger ( vliegerlied ) Het eerste exemplaar van deze vrolijke zomersingle werd deze week overhandigd door Corendon Directeur  Atilay Uslu.

Op vele internetforums is de laatste maanden flink gespeculeerd over het kinderstemmetje: Nepstemmetje, chipmunk effect, cut & paste, papegaai, een volwassene met een heliumballon? Een computer stem? De stem in de commercial is de toen 3 jarige dochter Merel van muziekproducer Zeno Groenewegen, die ook een glansrol in de video heeft en is volledig natuurlijk.

Roy Raymonds boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:De Sterrenparade