Nick Schilder en Simon Keizer zijn zojuist verrast met een Gouden Award voor hun meest recente studioalbum ‘Open’. Het muzikale duo ontving de award uit handen van radio 2 DJ Bart Arens tijdens de stemfinaledag van de Top 2000 in Beeld en Geluid.

De oplettende fan heeft inmiddels ontdekt dat ‘Open’ niet 14, maar 15 tracks bevat. De ‘hidden’ track is het kerstliedje ‘Mixed Up Merry Christmas’, dat vandaag als single in release gaat.

Simon Keizer: “Wij zijn ontzettend blij verrast met deze Gouden Award, dit is de kroon op het werk.”
Het zesde studioalbum ‘Open’ van Nick & Simon kwam eind september op # 1 binnen in de GFK Album Top 100. De release van ‘Open’ ging gepaard met de opening van de kunstexpositie ‘Open’ in museum De Fundatie in Zwolle. Het album, geproduceerd door Gordon Groothedde, is sinds 18 september zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar via o.a. Spotify, iTunes, Bol.com en That’s Entertainment.

‘Mixed Up Merry Christmas’ staat als hidden track op ‘Open’ en is vanaf vandaag tevens digitaal verkrijgbaar via iTunes en de bekende streamingplatformen.

In december geven Nick & Simon drie kerstconcerten in Ahoy Rotterdam: ‘Christmas With Nick & Simon – I’m Dreaming Of A White Christmas’. Voor het concert op 19 december zijn nog beperkt aantal kaarten beschikbaar.