The Voice of Holland-presentator Martijn Krabbé was er al bang voor: de mogelijke uitslagen van de sing-off zijn op internet uitgelekt.

De sing-off is vrijdag opgenomen en wordt vanavond pas uitgezonden op televisie. In de zaal zaten ruim 1400 mensen, dus het zal weinig mensen verbazen dat de uitslag een veelbesproken onderwerp is op Twitter.

Martijn Krabbé zag de bui al hangen en liet vlak voor de opnames weten: "Het zal ongetwijfeld uitlekken. Er zitten natuurlijk veel mensen in de zaal, 1400 man. Ik ga er vanuit dat iedereen het een dag later al weet."

Volgens diverse bronnen gaat Esther Nijhove uit het team VanVelzen door en moet Lenny Keylard naar huis. Angela Groothuizen zou voor Shary-An Nivillac kiezen. Dat betekent exit voor Bart Overbeek. Op Twitter is ook te lezen dat het TVOH-avontuur vanavond stopt voor Meike van der Veer. Jeroen van der Boom gaat verder met Anne Hoogendoorn. Nick & Simon zouden – waarschijnlijk tot verbazing van velen – verdergaan met Jennifer Ewbank. De heren sturen Nigel Brown naar huis.

Vanavond zal duidelijk worden of op Twitter de waarheid wordt gesproken.

Bart van Overbeek of andere finalisten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

bron:telegraaf