Rob van Daal, entertainer/rapper/danser Ivan en het duo Elastic Double bundelen samen hun krachten op de single “Leef En Geniet”. Rob van Daal behoeft natuurlijk weinig introductie.

Rob brengt al jaren succesvolle platen uit en zet menig zaal op zijn kop met zijn spraakmakende optredens. Ook Ivan heeft al een enorme staat van dienst als winnaar van het TV programma “So You Think You Can Dance” en zijn rol in de Albert Verlinde musical “Footloose”.

Ivan is inmiddels een graag geziene gast in TV programma’s zoals “Let’s Dance” van Carlo & Irene, Mooi Weer De Leeuw, Gameville, Life4You, Madiwodovrijdagshow, BZT Show etc. en mag zich inmiddels een BN-er noemen.

Bij een optreden tijdens de Nightlife Awards kwamen Rob van Daal en Ivan elkaar tegen. Rob was erg te spreken over de kwaliteiten van Ivan als rapper. Rob vertelde per toeval dat hij enorm onder de indruk was van het TV optreden van het duo Elastic Double tijdens “Holland’s Got Talent”. Toen bleek dat dit weer bekenden waren van Ivan werd dezelfde avond besloten om samen een single en clip op te nemen. Ook al zijn er veel verschillen tussen deze artiesten, het entertainen zit bij alle vier.in het bloed. Tevens zijn het enorme levensgenieters. Dit zorgde voor de klik en “Leef En Geniet” is hiervan het indrukwekkende resultaat, welke begin december zal verschijnen.

Rob van Daal en/of Elastic Double boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:De Sterrenparade