Superman heet de nieuwe single van v.A.n.A.d.e.l   Willem en Leon, kiezen voor een samenwerking met Emc Recordings.

Een zomers liedje met een knipoog, wat geschreven werd in een hele melige bui. Natuurlijk weer met de Duitse sidekick Ralle Rudnik. Een deuntje dat in je hoofd blijft hangen. Luchtig, zomers en met een glimlach geschreven..

2009 is het geboortejaar van v.A.n.A.d.e.l

Maar er ging al een geruime tijd van voorbereiding aan vooraf, voordat Van Adel het levenslicht zag. Met tussenpozen van soms enkele maanden werd er in de voorliggende tijd namelijk hard gesleuteld aan composities, bewerkingen, teksten, demo’s en opnamesessies in de studio. De twee ‘ adellijken’ zijn afkomstig uit de band Santa Rosa. Waarmee zij in 2006 de (inmiddels veel besproken) hit Viva Hollandia scoorden. Er was ‘chemie’ in de samenwerking destijds met de Duitse producent Ralf ‘ Ralle’ Rudnik (in Nederland bekend als de gitarist van de band Montevideo). En die chemie mocht geen einde kennen. Gezamenlijk is er nauwgezet doorgewerkt aan de opbouw van v.A.n.A.d.e.lHet resultaat is uniek!

Nog nooit eerder bracht een Nederlandstalige artiest een dergelijk repertoire ten gehore. Is het rock? Is het folk? Is het een schlager of een levenslied? Laten we maar gewoon zeggen: het is v.A.n.A.d.e.l Nederlandstalig, met een unieke sound. Sfeer en Gezelligheid met een Hoofdletter, maar zeker niet alleen feestmuziek. Ook een aansprekende tekst in een gevoelige ballad wordt niet geschuwd. Zelfs een feesttenten-knaller met een hoog meezinggehalte geeft v.A.n.A.d.e.l met hun teksten nog wat extra’s. Vaak met een vette knipoog naar de hedendaagse maatschappij.

Met hun gedegen podiumervaring zetten Leon (zang) & Willem (zang, gitaar) een act neer van topkwaliteit.Repertoire voor de leeftijd van 8 tot 80 jaar. Elk feest verandert in een adellijke feesttempel. Van feesttenten tot bedrijfsfeesten.

Ook zal v.A.n.A.d.e.l zich met een uitgebreide live-band op grote podia kunnen presenteren, waarmee aan hun songs nog een extra dimensie gegeven wordt.

Van Adel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.