Pierre Kartner, alias Vader Abraham, heeft gemerkt dat niet iedereen het leuk vindt dat hij verantwoordelijk is voor de Nederlandse inzending van het Eurovisie Songfestival 2010.

De 74-jarige componist vertelt aan het weekblad Story: "Op de een of andere manier zijn er altijd mensen die mij en mijn liedjes niet zien zitten. Ik ben omstreden. Men houdt van mij en van mijn liedjes of juist niet. Ik ben daaraan gewend geraakt. Maar ik ben nu wel zover dat ik me niet meer alles laat welgevallen."

Vervolgt: "Dat is ook de reden waarom ik op de dag van de bekendmaking niet in De Wereld Draait Door en RTL Boulevard ben verschenen én ook niet ben aangeschoven aan de tafel van Pauw & Witteman. Ik weet van tevoren al dat ik niet serieus word genomen en dat ik geconfrontreerd word met vragen of ik niet te oud ben om een eigentijds songfestivallied te schrijven."

Kartner vertelt dat Albert Verlinde hem belachelijk heeft gemaakt. "Onlangs noemde hij mij een ‘malloot met een baard en een bolhoedje op’. Het is duidelijk dat hij me niet ziet zitten."

Vader Abraham boeken ? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.