Trots en vol vreugde delen we mede dat v.A.n.A.d.e.l genomineerd is als populairste party-act tijdens de partyawards 2010.

De ‘adellijken’ komen voort uit de coverband Santa Rosa , waarmee zij in 2006 de (inmiddels veel besproken) hit Viva Hollandia scoorden.

Er was ‘chemie’ in de samenwerking destijds met de Duitse producent Ralf   ‘Ralle’  Rudnik (bekende topproducer uit Duitsland, o.a. bekend van  Die Höhner). En die chemie mocht geen einde kennen, gezamenlijk is er nauwgezet doorgewerkt aan de muziek en de opbouw van v.A.n.A.d.e.l

Nog nooit eerder bracht een Nederlandstalige artiest een dergelijk repertoire ten gehore. Is het rock-, folk-, pop-, schlager- of feestmuziek? Laten we maar gewoon zeggen: het is v.A.n.A.d.e.l  Nederlandstalig, met een unieke sound.
Sfeer en Gezelligheid met een Hoofdletter. Aansprekende teksten in een gevoelige ballad wordt niet geschuwd, maar ook van de skihutsfeer wordt geproefd. Een feesttenten-knaller met een hoog meezinggehalte geeft v.A.n.A.d.e.l met hun teksten nog wat extra’s, met een vette knipoog naar de hedendaagse maatschappij.

Vindt jij dat v.A.n.A.d.e.l  deze award heeft verdiend? Breng dan snel je stem uit op www.partyawards.nl.
Stemmen kan ook per SMS: PA [spatie]153 naar 3010.

De Partyawards vinden plaats op 24 november 2010 bij Absoluut te St. Michielsgestel

Van Adel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.