Afgelopen zaterdag vierde de populaire zanger Raymon Hermans zijn 25e verjaardag samen met zijn fans tijdens een uitverkochte eerste editie van de ‘Raymon Hermans Show’ in De Ster in Nieuwkuijk.

Tijdens deze show verzorgde Raymon enkele sets, waaronder een verrassend akoestisch deel, waarin hij op overtuigende wijze zijn veelzijdigheid liet horen als zanger.

 Als klap op de vuurpijl werd Raymon verrast met het bericht dat zijn hit ‘M’N FAVORIET’ de gouden status heeft behaald. 4 miljoen streams op Spotify en ruim 2 miljoen views op YouTube. Hiermee blijkt dat het harde werken en de gedrevenheid van Raymon Hermans zich loont.

Raymon: “Ik ben mijn fans erg dankbaar en waardeer hun support, weet je.. zonder hen is dit er allemaal niet. Kijk wat fantastisch het is als mensen losgaan op je eigen platen, echt abnormaal kippenvel”

Onlangs verscheen ook de gloednieuwe single ‘Eerlijk’, en ook hiermee lijkt het er sterk op dat deze single het land weer gaat veroveren. ‘Eerlijk’ staat inmiddels bovenaan de playlisten van de Nederlandse radiostations en bestormt momenteel de Nederlandstalige hitlijsten.