Jeroen van der Boom beleeft een geweldige zomer met veel optredens en een succesvolle release van zijn allernieuwste single ‘Verslaafd aan jouw liefde’.

Het nummer is gebaseerd op ‘Esclavo de sus besos’ van de Spaanse zanger David Bisbal. Dat de Spaanse Bisbal en de Nederlandse Van der Boom nauwe banden hebben is algemeen bekend want Jeroens dikke nummer-1 hit ‘Jij bent zo’ is een cover van Bisbals ‘Silencio’. Zeven jaar na dit grote succes hebben de heren nog steeds contact met elkaar en heeft Jeroen afgelopen maand zelfs nog een concert van David in Spanje bijgewoond. De ontmoeting en het weerzien beviel Van der Boom en Bisbal zo goed, dat de mannen besloten hebben binnenkort samen een nieuw muzikaal project in Nederland op te pakken.
Meer informatie hierover volgt op korte termijn! 

Jeroen zal de komende tijd veel zichtbaar en hoorbaar zijn in de diverse media om zijn single te promoten.
Na het succesvolle eerste seizoen van De Beste Liedjes Van… neemt Jeroen van der Boom opnieuw plaats achter zijn piano voor het tweede seizoen van het muziekprogramma. 

Elke aflevering staat in het teken van de liefde voor muziek van Jeroen en de gast van de avond. De gasten hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal artiesten zijn met een mooi muzikaal repertoire. Wel lopen de muziekstijlen van deze artiesten uiteen. De gasten geven op deze manier en met persoonlijke anekdotes een heel eigen gevoel aan de avond.  Jeroen verwelkomt dit seizoen vanachter zijn piano o.a.: Alain Clark, Frans Bauer, Ellen ten Damme, Niels Geusebroek, Anita Meijer en de 3JS. 

De komende 11 weken zal Jeroen bij SBS6 iedere zaterdag avond te zien zijn rond de klok van 23.00 uur met een muzikale late nightshow.