John de Bever blijft voorlopig met recht tevreden lachen: de videoclip van zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ is online meer dan anderhalf miljoen keer bekeken!

Ook zijn er plannen voor een nieuwe single, een compleet nieuwe theatershow én krijgt zijn samenwerking met Marianne Weber een speciaal vervolg.

John de Bever scoort een nationale hit met ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. Meer dan 1.500.000 keer is de bijbehorende videoclip bekeken via YouTube. Jong en oud, iedereen is in de ban van dit meeslepende nummer, wat vooral ook blijkt uit de waanzinnige reacties tijdens de wekelijkse optredens in het land. Achter de schermen wordt inmiddels hard gewerkt aan de vervolgsingel, die medio maart wordt uitgebracht.

Daarnaast brengt de volkszanger, begeleid door zijn 12-koppige live band, zondag 24 april 2016 een ruim twee uur durende ode aan het Nederlandse Levenslied in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Met onder anderen de ‘Koningin van het Levenslied’ Marianne Weber én Sieneke als special guests aan zijn zijde, brengt de populaire charmezanger, naast zijn eigen repertoire, de grootste Nederlandstalige hits.

Op dit moment scoort ‘Dat Is De Liefde’ eveneens hoog in de Nederlandse hitlijsten. Het duet met Marianne Weber krijgt mede dankzij de mooie vriendschap van het duo en niet in de laatste plaats hun wederzijdse liefde voor het levenslied, dit jaar nog een bijzonder vervolg. Hun muzikale doel: samen het échte levenslied weer voor honderd procent op de kaart zetten!