Nick & Simon zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor hun vierde album. In de Wisseloord Studio wordt er door de mannen hard gewerkt om weer een geweldig album af te leveren.

Simon Keizer schrijft op de website van hun het volgende;

Op dit moment zit ik met m’n laptop op schoot in de Wisseloord Studio, met als uitzicht onze producer Gordon Groothedde achter de mixtafel. Verderop een glazen wand waarachter Nick één van onze nieuwe nummers aan het inzingen is. Oftewel, we nemen ons vierde album op! Onze twitterfollowers (nickensimontwit) zijn hier al een tijdje van op de hoogte en vragen ons geregeld naar ‘tipjes van de sluier’. Nou hier komt een tipje: ik kan wat woorden onthullen die in onze teksten zullen voor komen. Dit zijn onder andere de woorden ‘twijfels’, ‘zit’, ‘dan’, ‘gevoel’, ‘blijkt’ en meerdere malen het woord ‘de’. Verder kan ik op dit moment nog niet gaan. Ik vind sowieso dat ik nu al veel te veel heb verklapt.

Het leuke van zo’n nieuw album is dat er een heleboel leuke nevenactiviteiten bij komen kijken. Zo gaan we deze week een fotoshoot doen, waaruit we hopelijk een coverfoto voor het album gaan kiezen. Zo’n shoot is behoorlijk belangrijk want het bepaalt ‘the looks’ voor het komende anderhalf jaar. Nou zijn we beiden niet bepaald ijdel, maar je ligt zo ten slotte al die tijd in de schappen. Zowel Nick als ik hebben in het verleden foto’s goedgekeurd waar we eigenlijk wat over twijfelden. Onervaren als we waren, beseften we niet dat die foto’s je jarenlang op posters en affiches door het hele land blijven achtervolgen.

Ook staat er voor 2011 weer een tour op stapel, waarvoor we met z’n allen intensief de voorbereidingen aan het treffen zijn. Voordat bekend wordt gemaakt waar en wanneer we zullen spelen, zijn er al bergen werk verzet. Dat laat nog maar weer eens zien hoe belangrijk het team van management en platenmaatschappij om ons heen is. Kortom, het opnemen van een nieuw album is eigenlijk het startschot voor een mooi avontuur. En van alle startschoten heeft het nog nooit zo mooi geklonken als deze!

Nick en Simom boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:De Sterrenparade