Johan Vlemmix heeft zoveel spullen verzameld dat het een obsessie wordt. Nu wil hij er dus vanaf en hij verkoopt werkelijk alles!

De oranjefanaat biedt onder meer zijn auto’s, kleding, zanginstallatie, televisiebed en troon aan. Maar ook zijn gouden koets wil Johan kwijt!

Hij is druk bezig met het fotograferen van al zijn spullen en dat is een hoop werk, want ook zijn gouden plaat van Elvis Presley, ruim 14 duizend boeken over het Koningshuis en 183 duizend oranje artikelen worden op de site mijnkraampje.nl geplaatst.

Met deze actie zegt Johan een nieuwe start te willen maken, onder meer door op vakantie te gaan naar Amerika en daar een poging te doen alle media te bespelen: ‘Ik blijf natuurlijk de grootste mediahoer van Nederland en wil kijken of dit ook lukt in Amerika.’

Mocht dit weer een 1 april grap zijn, dan is het in elk geval een betere dan die van vorig jaar… Toen had Johan zogenaamd een nudistenbeurs georganiseerd, en de 25.000 ‘ beschikbare’ kaarten waren allemaal gereserveerd. Dat vonden de naaktlopers, die zich al op de beurs hadden verheugd, niet erg geestig.

De opbrengst van de spullen zal overigens niet terecht komen bij een goed doel, zegt Johan. De entertainer heeft naar eigen zeggen genoeg goeds gedaan en besteed het geld dat hij verdient aan zichzelf.

Johan Vlemmix boekt u bij Twilight Entertainment