‘Voor jou is mijn hart nu gesloten’; de tekst van zijn nieuwe single is uit zijn eigen leven gegrepen. Frank van Etten is een volksjongen en een familieman; dan wil je veel geven, maar het kan ook teveel worden.  Hoe pijnlijk ook, soms moet je je hart sluiten voor iemand. Daar gaat dit lied over.

Het bijzondere is, dat het een heel vrolijk liedje is geworden. ‘Voor jou is mijn hart nu gesloten’ is een heerlijke meezinger en de dansvloer zal weer gevuld raken.  De videoclip is gemaakt door team Frank van Etten o.l.v. manager Willie Oosterhuis.

De videoclip is opgenomen in Amsterdam en Café Bolle Jan. Nancy Froger is enthousiast. "Frank is hier als negenjarige jongen begonnen. Gelukkig is zijn hart voor ons nooit gesloten geweest en het is nog een super kroeghit ook".

Frank van Etten is sowieso aan een opmerkelijk productief jaar bezig. Na de danshit ‘Ik wil met je dansen’ en de power ballad ‘Als een engel op mijn pad’ is ‘Voor jou is mijn hart nu gesloten’ de 3de single in 2016.
Het zijn allemaal liedjes van het grote album, dat Frank van Etten op 4 november 2016 in het TOV Gebouw in Helmond zal presenteren.

De single en het album worden wederom door het bekende label NRGY op de markt gebracht.