Dries Roelvink vindt het jammer dat de familie Roelvink voorlopig niet terugkeert op de buis. RTL5 kondigde dinsdag aan voorlopig geen tweede seizoen van de realitysoap De Roelvinkjes te maken, omdat dit niet past in de najaarsprogrammering van de zender.

De zanger denkt echter dat RTL eerst de uitslag wil afwachten van de rechtszaak tegen zoon Dave, die later dit jaar of begin volgend jaar zal plaatsvinden, zo vertelt hij aan Bekende Buren. “Ik kan RTL begrijpen, dat ze eerst willen wachten tot Dave voor de rechtbank heeft gestaan.”

Hij vervolgt: “Die man van Barbie is volgens mij ook eens veroordeeld. Daar gaan ze wel mee door, terwijl wij beter scoorden. We vinden het natuurlijk jammer, dat ze ons nu een seizoen overslaan, want de soap heeft vooral het leven van Dave veranderd.”

Dave is volgens zijn vader een ster geworden waarvan het hart van menig meisje harder gaat kloppen. “Niet voor niks heeft hij al tweehonderd optredens in zijn agenda staan. Ik hoef hem daardoor geen zakgeld meer te geven.”