In april tekende Rene Schuurmans voor het prachtige ‘Tot Het Einde’, een ode aan echtgenote Monic, ter gelegenheid van hun 25-jarig huwelijk maar nu is de zomer weer in het land en dus is het tijd voor volop muzikale vrolijkheid met de nieuwe single ‘In De Sterren Staat Geschreven’. Een uptempo feelgood meezinger.
 
"Want in de sterren staat geschreven dat de liefde op mij wacht, dat de zon weer voor me schijnt … en zelfs de maan weer naar mij lacht" zijn de pakkende regels van het refrein. Gemakkelijk en snel op te pakken door het publiek en ondersteund door de vrolijke, uptempo, een  klassieke typische Rene Schuurmans partysound.
 
Hit componisten Emile Hartkamp en Noris Padidar schreven dit nummer al in 2011 speciaal voor Rene Schuurmans die het in die tijd nooit heeft uitgebracht. De pakkende melodie en tekst bleven hem echter prikkelen waardoor Rene nu besloten heeft het daadwerkelijk uit te brengen.

‘Soms moet iets passen in de tijd en ‘In De Sterren Staat Geschreven’ dat de zomer van 2016 het juiste moment is’. We gaan feesten!