Waylon zal zijn fans gaan betrekken in het nieuwe album. De zanger gaat naar een beperkt aantal clubs om een voorproefje te geven van zijn nieuwe nummers. De feedback van de fans zullen mede de keuze voor de tracks van het album bepalen.

Het debuutalbum van Waylon, getiteld “Wicked ways”, werd een hit waarna succesvolle tournees in binnen- en buitenland volgden. De Nederlandse zanger zal nog voor de zomer een nieuwe single uitbrengen op het Motown label van Universal Music, gevolgd door een nieuw studio album later dit jaar.
 
Voordat het zover is zal Waylon met zijn ‘Lucky Night Tour’ langs een beperkt aantal clubs (6 in totaal) touren om een voorproefje van zijn nieuwe album te geven. De feedback van de fans via de kanalen Facebook, Hyves en Twitter zullen mede de keuze voor de tracks van het album bepalen. “Ik heb vreselijk veel zin om mijn nieuwe songs aan het publiek te laten horen”, zegt Waylon. “Ik vind het belangrijk om te weten wat zij ervan vinden voordat we een definitieve keuze maken. Natuurlijk maak ik de muziek voor mijzelf maar nog meer voor mijn fans.”
 
Op vrijdag 25 maart a.s. beleeft de ‘Lucky Night Tour’ in Het Patronaat te Haarlem zijn première. De tour wordt vervolgd met optredens in Mezz Breda(3 april), Luxor Live Arnhem (7 april), De Boerderij Zoetermeer (8 april),Tivoli Utrecht (13 mei) en Gebouw-T in Bergen op Zoom (21 mei). De tour is niet alleen vernoemd naar één van de nieuwe nummers, maar verwijst ook naar een ‘gelukkige avond’. Een avond waarop je, samen met Waylon, de voorpremière van zijn nieuwe album beleeft.