De schrik sloeg Waylon om het hart toen hij er achter kwam dat hij aan hoogstwaarschijnlijk aan boord heeft gezeten van de helikopter die afgelopen zondag neerstortte op de Maasvlakte.

De zanger werd vanaf Concert at Sea naar Enschede gevlogen voor het TMF Awards Festival. “Toen ik gister het bericht hoorde en het nummer op de staart zag drong het wel even tot me door", vertelt hij aangeslagen aan Kijk dit nou. "Je weet natuurlijk niet waar het aan gelegen heeft, als het nou een stuurfout was, dan is het wat anders, maar als het aan het toestel heeft gelegen, dan zijn we wel aan de dood ontsnapt."

Bij de crash kwamen vier mensen om het leven, inclusief de piloot van het toestel. Het kan heel goed zijn dat dat dezelfde piloot is geweest waarbij Waylon in het toestel zat. "Ik heb nog niet gehoord of het om dezelfde piloot gaat, maar ik ga er wel achteraan. Bij deze een oproep of het dezelfde piloot is, daar ben ik wel benieuwd naar."

"Gister met de band ook, we hadden een optreden en inderdaad het verhaal dat het dezelfde helikopter was, we hebben wel even met elkaar gezeten van, jeetje, we zijn door het oog van de naald gekropen!”

Waylon boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Bron:telegraaf