Waylon toerde het afgelopen jaar langs de belangrijkste poppodia, stond voor meer dan 150.000 bezoekers als voorprogramma van Whitney Houston in Groot Brittannië en Ierland.

Waylon deed een clubtour door Canada en stond op grote festivals. Maar nu neemt Waylon de volgende grote stap in zijn carrière: tot eind 2010 zal hij op verschillende theaterpodia van ons land staan met ‘Nothing To Lose’, een programma dat varieert van gevoelig en intiem akoestisch tot swingend elektrisch.

Waylon vertelt zijn verhaal aanvankelijk in een akoestische setting, in een decor dat gebaseerd is op de Kensaltown Studio in Londen. Dat is de plek waar hij zijn debuutalbum opnam en waar hij zich thuis voelt. Waylon ondersteunt zijn woorden met persoonlijke vertolkingen van liedjes van zijn grootste inspiratiebronnen.

Zijn boodschap is duidelijk: haal altijd het beste uit jezelf en ga voor het hoogst bereikbare, ook al betekent dit dat je leven dan vol hoge pieken en diepe dalen zit. Het tweede deel van de show bestaat uit een swingend concert met de stekkers stevig in het stopcontact.

Waylon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.