Frans Bauer zint op wraak. De zanger trapte met open ogen in een grap van de als de Antilliaanse Lucretia vermomde Wendy van Dijk. Zij is nu wel voorbereid op de aangekondigde revanche van de Bananasplit-presentator.

Voor haar nieuwe programma Ushi & Dushi neemt Van Dijk nietsvermoedende beroemdheden in de maling met haar bekende Japanse alter ego Ushi en haar nieuwe typetje Lucretia. Bauer complimenteert Van Dijk met haar aanpak. "Ik moet eerlijk toegeven dat ik echt niet doorhad dat zij het was. Ik was echt verbijsterd."

Wendy noemt Frans ‘een heerlijk slachtoffer’. "Hij ging er best makkelijk in. Ik dacht dat hij wel iets alerter zou zijn, omdat hij zelf Bananasplit doet." Van Dijk is zich er van bewust dat ze een geduchte prooi heeft uitgezocht. "Vanaf dit moment zit ik wel om me heen te kijken. En elke situatie die verdacht lijkt koppel ik aan Bananasplit."
En daar heeft Wendy een goed punt, want Bauer laat het er niet zomaar bij zitten. "Ik heb natuurlijk zelf ook grappen en grollen, maar dat iemand mij een oor heeft aangenaaid", baalt de volkszanger. "Ik denk dat ze in de toekomst alert moet zijn. Die Wendy staat wel op m’n lijstje."

Frans Bauer boeken voor een optreden? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.