Volkszanger Wesly Bronkhorst ontving gisteren het 1e exemplaar van zijn gelijknamige album uit handen van Lieke van Lexmond. Het album met daarop 15 zeer afwisselende nummers is geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar, verantwoordelijk voor vele hit successen.

Het album bevat ook een door Wesly zelf geschreven nummer, Waarvoor ik Leef, dat hij speciaal voor zijn dochtertje Beauèll heeft geschreven.

Verder ontbreken de hits; “Kom allemaal maar in mijn armen, Als jij had gedacht en De eerste kus uiteraard niet op dit fantastische album. Voor de huidige single De eerste Kus maakte Wesly gebruik van een stuntteam en een Playboy model. De clip is enorm veel te zien op de diverse kanalen zoals Sterren.nl, TV-Oranje, Youtube en de regionale TV-stations.

Wesly Bronkhorst is een talentvolle artiest met één grote passie: zingen. En met succes. Zo zong hij op het huwelijk van Wesley Sneijder & Yolanthe Cabeau van Kasbergen het nummer ‘Wij’ als openingsdans.
Ook gaf hij een optreden tijdens het herdenkingsconcert van André Hazes in een uitverkochte Amsterdam Arena, en stond hij op menig groot podium tijdens het Jordaanfestival, Nacht van Oranje, Oosterhout live, Tros Muziekfeest op het plein.