Zondag 18 November ( 14.00 uur) is de release party van het nieuwe album van Willem Barth. Dit zal zijn in Café De Veemarkt in Doetichem, mmv diverse artiesten. ‘Als ik het doe’ heet zijn nieuwste single, die het al goed ‘doet’ in de diverse hitlijsten. Wie Willem dit weekend nog wil zien optreden; morgenavond  staat Willem op het Mega Piraten Festijn in Neer. 

ls ik ’t doe’ is de geweldige nieuwe single van Willem Barth. Hij is vrolijk, ondeugend en je zingt het zonder moeite zo mee. Kortom, een typisch Willem Barth – liedje met een eigen geluid. Ook deze keer is het Willem gelukt om samen met zijn producers een opvallende nieuwe track op te nemen. Willem heeft hierin een perfecte samenwerking gevonden met het producers-duo Emile Hartkamp en Norus Padidar. Deze beide heren hebben hun sporen ruimschoots verdiend en staan bekend om hun specifieke geluid en hele grote hits.

Tijdens de optredens in het land wordt ‘Als ik ’t doe’ ook regelmatig gezongen en ook dan zijn de reacties overweldigend.