Willem Barth heeft zijn eerste top 10-hit op zak. Zijn laatste single ‘Bella Bella Signorina’ stijgt deze week door in de Single Top 100 naar nummer 8. De clip is in 1 maand tijd meer dan 65.000 keer bekeken via You Tube.

De zanger uit Doetinchem omschrijft zichzelf als een perfectionist en verwacht dit ook van de mensen waar hij mee werkt. Hij heeft een hekel aan mensen die te laat komen of zich niet aan afspraken houden.

Verder is hij gek op auto’s, skiën en op zijn tijd even rust met een goede James Bond-film op de bank. Zijn voorbeelden zijn Sean Connery (als James Bond), Inge de Bruin, Monique van de Ven en Hillary Clinton.

Op de vraag of Willem nog een toekomstdroom heeft, antwoordt hij resoluut: “Het zou te gek zijn om met Pamela Anderson in een rode Ferrari de A2 te kunnen afrijden.” Dit wil Willem dan het liefste morgen al verwezenlijken, want geduld is niet zijn sterkste kant. Onlangs liet een grote fan van de zanger een tatoeage plaatsen met een afbeelding van de zanger op haar bil. Hoewel de zanger is vereerd, vindt hij het ook vrij ver gaan.

Willem Barth boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

bron:shownu.nl