Pamela Kroes is elf en zit in groep zeven van de basisschool, maar ze treedt ook al aardig in de voetsporen van haar vader. Wolter Kroes begon gisteravond in Zaandam zijn theatertournee. En in de grote zalen is ook Pamela te zien.
 
Stoeien in de sneeuw voor het Zaantheater in Zaandam hoort erbij. Wolter Kroes was gisteren weer even helemaal in zijn paparol. „Pamela woont met mijn zoon Woltertje van acht bij mijn ex-vrouw Linda in Krommenie, nog geen vijf minuten van mijn huis vandaan. En hoewel wij prima contact hebben, was mij eerst helemaal ontgaan dat zij een heus zangtalent heeft. Pamela zingt nooit als ze bij mij is, dan is ze lekker aan het spelen met de zoon van Tessa en mij, Thomas van zestien maanden en de dochters van Tessa. Dus ik wist echt niet wat ik hoorde toen ik haar opeens op het toneelpodium zag staan.

Ze heeft intussen al de musical Pinokkio gedaan en ze was de laatste Betje in Ciske de Rat.” Pamela valt bij: „Maar dat ik auditie had gedaan, had ik papa eerst helemaal niet verteld, hè. Ik wist niet zo goed hoe het allemaal ging en al helemaal niet hoe het zou aflopen.

Toen alles lukte, heb ik het natuurlijk wel gezegd. En nu mag ik met papa optreden. En hebben we een duet opgenomen.”

Wolter Kroes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

bron:telegraaf