Danny Nicolay heeft als winnaar van de wedstrijd ‘Wie wordt de vijfde Topper?’ net drie optredens achter de rug in de Amsterdam Arena samen met Gordon, René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom. De optredens werden zeer enthousiast ontvangen door het publiek en in diverse media meldde zelfs dat Danny zijn inbreng niet onderdeed voor die van De Toppers zelf. Er wordt zelfs al gefluisterd dat de zanger is benaderd om de nieuwe vierde Topper te worden nu Gordon het nest heeft verlaten.

Danny moet ontzettend lachen om de speculaties, maar benadrukt dat hij nog niet is benaderd door  de heren. “Ik zou het echt geweldig vinden als ik gevraagd zou worden, maar helaas is dat nu nog niet het geval. Maar ze waren heel erg happy met mij en vonden ook dat ik er zo tussen zou passen als Topper. Het plaatje klopte helemaal riepen ze en dat is natuurlijk een enorm compliment”, aldus Danny . “Ik heb ze laten weten dat dit absoluut naar meer smaakt, en nu Gordon afscheid weet je nooit hoe het kan gaan lopen.”
 
De Hyvespagina, Twitter en Facebook van Danny draaien overuren door de vele positieve reacties. De zanger is de vier heren dan ook eeuwig dankbaar voor deze kans.”Het was een cadeau om voor zoveel mensen te mogen optreden. Het is onbeschrijfelijk wat er door je heen gaat als je daar het podium opkomt. Zoveel energie die de mensen afgeven. Het is 1 grote adrenalinekick! Ik heb er meer dan intens van genoten.”
 
Danny bracht afgelopen week ook zijn nieuwe single ‘Nee’ uit, die meteen volle aandacht kreeg op veel radio en tv-stations.” Wellicht gaat dit de hit worden waar ik al jaren van droom”, roept de zanger. “Mocht dit uitblijven dan pakt niemand mij deze Toppers ervaring meer af en zal ik het m’n leven niet vergeten! Wat was dit mooi zeg!”