"Lisa is een groter talent dan alle eerdere deelnemers bij elkaar.” Eric van Tijn vindt het méér dan terecht dat zij X Factor won.
Eric werd de coach van Lisa, omdat Gordon door verplichtingen in Moskou niet bij de finale kon zijn. Dus Eric kreeg na de zinderende finale een X Factor-trofee in handen. "Gordon komt hem maar halen”, lachte hij.

"Ik heb ook een beetje gewonnen”, zegt Gordon vanuit Moskou. Hij belde zijn ’pupil’ na haar glorieuze overwinning. "Zij is een Topper en ik heb geen moment getwijfeld aan haar capaciteiten. Het was echt jammer dat ik er niet bij kon zijn. Maar ik kan niet overal tegelijk zijn.”

Eric vervolgt: "Lisa heb ik niet heel erg hoeven coachen. Het was meer een kwestie van bijsturen. Lisa is degene met het meeste talent. Het is voor ons allemaal een groot genot geweest haar te ontdekken. Ik denk dat zij internationaal kan gaan doorbreken. Ze is bespottelijk goed.”

Lisa: „Ik ga het de komende tijd heel druk krijgen. Een videoclip opnemen, fotoshoot, promotie doen… Ik had nog drie dagen vakantie gepland maar ik moet maar kijken hoe dat allemaal gaat uitpakken. Ik denk dat jullie de komende tijd nog niet van mij af zijn!”

Lisa boekt u bij Twilight Entertainment

 

Bron:telegraaf