Xander de Buisonje is weer vader geworden. Xanders verloofde Sophie beviel maandagnacht van een zoon, Dex Olivier. Het kereltje kwam om 00.13 uur ter wereld. Xanders verloofde Sophie beviel in de nacht van maandag op dinsdag van een zoon, Dex Olivier. Moeder, kind én vader maken het goed volgens De Buisonjés management.

Dex zag om 00.13 uur het levenslicht. Sophie beviel in het ziekenhuis, maar is inmiddels weer thuis. Dex heeft een oudere halfbroer. Met presentatrice Wendy van Dijk kreeg Xander zes jaar geleden zoon Sem. Ook Van Dijk verwacht binnenkort haar tweede telg.

Xander, die dit jaar de twaalfde editie van Vrienden van Amstel Live presenteert, was bang dat Sophie zou bevallen terwijl hij op het podium stond. Achter de schermen had de hoogzwangere blondine haar eigen kamertje zodat ze in de buurt van Xander was, Jan Smit stond klaar om de presentatie over te nemen als de kleine zou komen. Dat is allemaal niet nodig geweest, de eerste drie shows vonden vrijdag, zaterdag en zondag plaats. De laatste vier shows gaan donderdag van start. "Beter kon het eigenlijk niet uitkomen", concludeert Xanders woordvoerder.

Xander de Buisonje boeken ? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

bron:novum