Yolanthe Cabau van Kasbergen is voor het derde jaar uitgeroepen tot de meest sexy vrouw van Nederland. De veelbesproken brunette kreeg het goede nieuws dinsdagavond te horen. De lezers van mannenblad FHM kozen Yolanthe massaal opnieuw als meest sexy vrouw.

De kersverse voetbalvrouw liet concurrentes als Doutzen Kroes, Gigi Ravelli, Jennifer Hoffman en zangeres Anouk achter zich. De winst van Cabau van Kasbergen kwam niet als verrassing. Na een rondvraag in het publiek had bijna iedereen het topmodel Kroes of Cabau van Kasbergen als favoriet.

Ook Gordon liet voor de uitreiking al weten tegen een verslaggever van Novum Nieuws dat Cabau van Kasbergen er met de eer vandoor zou gaan. "Laten we eerlijk zijn, het gaat tussen Yolanthe en Doutzen. Ik kreeg net een sms’je van Doutzen dat ze niet komt dus dan weten we de uitslag al", vertelde de zanger.

De meest sexy vrouw van Nederland vermoedde dat ze hoog zou eindigen toen ze een telefoontje van FHM kreeg. Hoewel de verrassing er al een beetje vanaf is is ze erg blij met de prijs. "Ik zal mijn best doen om sexy te zijn", riep ze na de uitreiking. De award voor meest sexy vrouw van Nederland werd voor de negende keer uitgereikt.

Yolanthe Cabau van Kasbergen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.