Zanger Alex bekend van o.a ‘’n Bossie Rooie Rozen’ , ‘Dagdroom’ en ‘Jij en Ik’ , heeft 1 september zijn been gebroken. De zanger had een treden in Noordwijk-Binnen en is na zijn optreden onderuit gegleden op een loopplank.

Wekenlang zat Alex in het gips, had nekklachten en waren optredens uit den boze. Het gips is inmiddels van zijn been verwijderd. Gisteren heeft Alex weer een optreden gedaan in Biddinghuizen.

Dit ‘verliep’ nog niet van harte. Het zingen ging volgens Alex top, maar hij had nog veel pijn in zijn been en zijn nek was echt een drama. Binnenkort staat er een bezoekje aan de neuroloog in zijn agenda.

De ‘Trotse Eerste Ambassadeur van de gemeente Noordwijk’ Alex, komt over 2 weken met een nieuwe single; ‘Nooit meer naar huis’. De clipopnames zijn inmiddels gemaakt en een grote limo / partybus speelt hierbij een grote rol. Komende week komen er allerlei acties vanwege de nieuwe single. De single zal worden uitgereikt door een zeer bekende Nederlander. Ook zal begin volgende week bekend worden gemaakt waar de presentatie zal zijn.