Bob (12) heeft zijn acteerdebuut op het Nederlands Film Festival gemaakt in Hou Holland schoon. "Het was de eerste keer dat ik in een film speelde, maar het was alsof ik het al jaren deed", vertelt de jonge zanger trots.

De film is geregisseerd door Arne Toonen -de echtgenoot van Birgit Schuurman- en vertelt het verhaal van Jesse (Bob) en zijn Afrikaanse vriendje Harvey. Jesse wil graag bij zijn grote broer Maik en diens stoere vrienden horen, maar daardoor komt wel zijn vriendschap met Harvey onder druk te staan.
Bob, die vorig jaar ook te zien was in Afvallen met sterren, vertelt: "Ik had me ingeschreven bij een castingbureau. Ik keek heel goed serieus en toen wilde regisseur Arne mij voor de hoofdrol." Hij gaat verder: "Ik vond het op de filmset ook erg gezellig. Het waren allemaal jonge mensen en iedereen kon het gelijk goed met elkaar vinden."

De geboren Schiedammer, die al vier cd’s heeft uitgebracht, is binnenkort ook te zien in een aflevering van de NET5-serie De co-assistent. Maar zijn fans hoeven niet bang te zijn dat hij stopt met zingen. "Het acteren is echt iets voor er bij."

Bob Offenberg boekt u bij Twilight Entertainment