In de nacht van maandag op dinsdag is volkszanger Lesley Williams in zijn woonplaats Andijk plotseling overleden.

In 2002 deed Lesley als André Hazes mee met de Soundmixshow van Hennie Huisman. Daar eindigde hij in de grote finale op de derde plaats. Daarna volgden ontzettend veel optredens. Toen André Hazes in 2004 overleed, stortte Lesleys wereld in. Zijn grote voorbeeld was er niet meer. Daarna werd het echter alleen maar drukker voor hem. Want de dood van Hazes leidde tot een enorme herwaardering van zijn muziek. Ineens werd zichtbaar hoe breed Hazes gedragen werd door het volk. In de cafés, op de bouw, in de kantines en in de feesttenten, maar ook op chique feestjes.

Lesley maakte verschillende tournees in het buitenland.  Zo trad hij onder andere op in China, Curaçao, Bonaire, Turkije, Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Duitsland. In 2014 bereikte hij met zijn Hazes-act de finale van ‘The winner takes it all’, de SBS6-talentenjacht voor sound-a-likes. Lesley sprak ook stemmen in voor het SBS6-poppenprogramma ‘Popster’.

Lesley laat zijn partner Sandra, een volwassen zoon en twee jonge dochters achter. Lesley is slechts 49 jaar geworden. Lesley stond bekend als de nummer 1 André Hazes-tributezanger van Nederland.

We wensen de familie heel veel sterkte met dit verlies en vragen de privacy van zijn familie te respecteren.