Zangeres Do logeert in de nacht van zaterdag op zondag in het Glazen Huis van 3FM op de Grote Markt in Groningen. Namens de zorgorganisatie Mutsaersstichting uit Venlo overhandigt zij een cheque van 3000 euro aan de dj’s Giel Beelen, Gerard Ekdom en Annemieke Schollaardt.

Dit bedrag is volgens de stichting goed voor driehonderd muskietennetten ter bestrijding van malaria, waarvoor de 3FM-actie Serious Request zich dit jaar inzet.

In het Glazen Huis brengt Do enkele liedjes ten gehore van haar nieuwe album Zingen in het donker, de titelsong van de gelijknamige film met actrice Carice van Houten. Met de film en het album vragen de Mutsaersstichting en haar ambassadrice Do op bijzondere wijze aandacht voor huiselijk geweld. De opbrengst van de cd komt ten goede aan activiteiten om huiselijk geweld terug te dringen.

Volgens bestuurder Matthieu Goedhart past de donatie aan Serious Request uitstekend bij de doelstellingen van de Mutsaersstichting. ”Malaria is de doodsoorzaak van veel kinderen. Wij vinden het belangrijk dat niet alleen kinderen die aan ons zijn toevertrouwd veilig kunnen slapen, maar ook kinderen elders op de wereld”, aldus Goedhart.

Do boeken ? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:anp