Zangeres Sieneke Baum-Peeters is zwanger. Toen ze in november voor het altaar stond, sprak ze haar wens uit om dit jaar moeder te worden. "En het is gelukt", zegt de 21-jarige Sieneke in De Telegraaf. "Dat het zo snel zou gaan, nee, dat had ik nooit gedacht."

"Als het goed is, ben ik op 31 augustus uitgerekend", gaat de zangeres verder. "Maar dat horen we wel als ik op 22 januari mijn eerste echo krijg." Sieneke kan naar eigen zeggen haar mond niet houden over de zwangerschap.

"Bijna iedereen weet het al, ik heb het zelfs Marianne Weber al verteld. Zij vond het natuurlijk ook geweldig en moest zelfs een beetje huilen. Dat snap ik wel, want ze heeft het niet gemakkelijk met de ziekte van haar vriendin Rita."

Sieneke schrok in eerste instantie toen ze eind december naar haar diëtiste ging en merkte dat ze een paar kilo was aangekomen. "Nu is het wel zo dat sinds Jan en ik getrouwd zijn en we ’s avonds samen op de bank zitten, we nog wel eens een snackje nemen. Dus ik dacht dat het daaraan lag. Jan opperde dat ik misschien zwanger was. We hebben een test gehaald bij de drogist en toen die positief was, kon ik het niet geloven."