Schouderklopjes voor ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’; Johan Heuser is helemaal in nopjes met de reacties op zijn single; ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’. De bijbehorende videoclip is nu al meer dan 25.000 keer bekeken en de sfeerrijke en gezellige meezinger met nostalgische inslag, wordt volop gedraaid en aangevraagd bij de diverse radiostations.

De zanger krijgt erg veel positieve reacties op het nummer dat in 1955 door Tante Leen was uitgebracht. Eentje daarvan is wel héél bijzonder; Fred Jansen, de zoon van Tante Leen, liet weten dat hij de versie van Johan Heuser bijzonder geslaagd vindt! Een compliment waar Johan natuurlijk hartstikke trots op is. 28 januari jl. was het precies honderd jaar geleden dat Fred ‘s moeder werd geboren in de Amsterdamse Jordaan. Ze groeide uit tot dé ultieme vertolkster van het volkse repertoire uit onze hoofdstad en is anno 2012 nog altijd de enige Nederlandse zangeres met een standbeeld.

Na hits te hebben gescoord met Corry Konings tussen 2000 en 2002, vierde Johan Heuser in 2011 alweer zijn 10-jarig jubileum. Samen met producer Manfred Jongenelis werkte hij aan ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’, dit om de sound van weleer te combineren met de huidige mogelijkheden. Hierdoor is een verfrissend geluid ontstaan dat dus landelijk veel waardering oogst. Johan Heuser zal begin september met een nieuwe single gaan komen. Neem eens een kijkje op de onlangs gelanceerde vernieuwde website van Johan www.johanheuser.nl