Gisteren is Wesley Klein en zijn Nelly de trotse ouders geworden van een zoon met de naam ‘Wesley’. Wesley en  Nelly zijn in 2010 al ouders geworden van een dochter Jailey. Wesley werd bekend door zijn deelname aan de talentenjacht Popstars 2009-2010 die hij in  januari 2010 won. De single ‘You Raise Me Up’ werd nummer 1 in de Top 100 een maand later .

Wesley richtte zich later op het Nederlandstalig repertoire en zijn eerste album Vandaag en morgen verscheen in juli dat jaar. Vorig jaar tekende Wesley Klein een contract bij de platenmaatschappij Berk Music . Zijn tweede album ‘Volg je hart’ kwam in september 2012.

Wesley liet gisteren weten op zijn Twitter; “ Vannacht om 01.13 zijn Nelly & Ik trotse ouders geworden van een prachtige ZOON genaamd WESLEY ..!! #blij #trots #verliefd". Wesley, Nelly en Jailey GEFELICITEERD!!!!

 ‘Samen Dansen’ de heerlijke zomerse nieuwe single van Wesley Klein. Het nummer is een bewerking van Mandinga - Zaleilah de Romeense Eurovisie Songfestival inzending van 2012.