Nighttrain boeken?

icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 300 personen

Nighttrain boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Nighttrain

Bij Nighttrain zijn kwaliteit, inzet en muzikaliteit absoluut gegarandeerd. Een flexibele band welke zich aanpast aan de sfeer van uw evenement! Het altijd dansbare en heerlijke repertoire van de band omvat: Soul, Pop, dance, disco, rock en nederpop. Tijdens hun optredens brengt de band de lekkerste songs van toen en nu vol passie ten gehore. Nighttrain denkt graag met u mee over de perfecte invulling van uw feest.

What you see is what you get!

Twee spetterende blazers, een vier man sterke ritmesectie, 3 super vocalisten (twee zangers en een zangeres), een spectaculair lichtshow en adembenemend geluid staan garant voor een absolute top show. Zo wordt alles op het podium netjes met zwart doek afgedekt en is de gehele achterzijde van het podium perfect gestileerd door een zwarte backdrop, zodat iedere locatie direct geschikt is voor een perfecte show. Volgens de kenners is dit Nederlands meest muzikale band en staat deze 9-mans formatie garant voor een volledig geslaagd feest! En….. alles echt live gespeeld!

Boekingen Nighttrain

U komt de leden van deze band ook met regelmaat tegen op de bühne bij de concerten van vele bekende Nederlandse artiesten.

De bezetting:
Drums – Niek Heijsterman
Bass – Jens Dreijer
Gitaar – Maarten Ouwenheel
Toetsen – Stef de Hond
Sax – Bert-Jan de Wagenaar
Trompet – Robin Rombouts
Vocals – Debbie Pfeiffer
Vocals – Ruben Tarmidi
Vocals & Percussie – Huub Janssen

Nighttrain boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nighttrain te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nighttrain wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Nighttrain viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Nighttrain online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nighttrain boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Nighttrain kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Nighttrain boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!