Ober Wilfred boeken?

ober wilfred boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Ober Wilfred boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ober Wilfred

Strikje Check! Gilletje Check! Diendoek… Check! Wilfred, uw lichtelijk mesjokke ober staat graag voor u klaar!

Wilfred wil vaak maar al te graag alles van uw gasten weten, en overal precies van op de hoogte zijn en vooral over mee kunnen praten… Maakt de dansvloer onveilig, gaat met de hapjes rond en vermaakt uw gasten zoals alleen Wilfred dat kan…

Boekingen Ober Wilfred

De drankjes laten soms even op zich wachten, aangezien hij het wat akelig vind om meerdere glazen tegelijk op een dienblad te plaatsen, maar als u geduld heeft, heeft u aan het einde van de avond uw drankje!

U kunt Wilfred ook boeken samen met zijn neef Willy voor nog meer hilariteit!

Dit typetje is onder meer inzetbaar tussen de gasten. Hij helpt met serveren en/of het openen van het buffet. Helpt bij de garderobe, etc. etc. Mocht er een speech gehouden moeten worden… Dit doet Wilfred zonder blikken of blozen.

Ober Wilfred boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ober Wilfred te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ober Wilfred wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ober Wilfred viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ober Wilfred online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ober Wilfred boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ober Wilfred kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ober Wilfred boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!