Oud Hollands Bingo met Ans en Arie boeken?

oud hollands bingo met ans arie boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Oud Hollands Bingo met Ans & Arie boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Oud Hollands Bingo met Ans & Arie

U kent ze wel… Je komt ze tegen in de supermarkt, ziet zet zitten in de wachtkamer van de huisartsenpost, een restaurant of natuurlijk op vakantie… Zo’n ruziënd stel, dat het gek genoeg toch al jaren met elkaar uithoudt. Ans en Arie Lubberink zijn samen zo’n stel.

Boekingen Oud Hollands Bingo met Ans & Arie

Ans en Arie Lubberink. Je zou ze liever niet willen uitnodigen… Maar laat Ans nou net de koningin van de authentieke bingomolen zijn, en Arie een meester in controleren op juistheid van de bingokaarten. Harde woorden, uithalende gillen… Maar altijd zonder schuttingtaal… Ja als je een potje bingo speelt… Doe ’t dan netjes!

U dient zelf voor de bingoprijzen te zorgen op uw feestlocatie, Ans en Arie doen de rest!

Dit echtpaar is bijzonder geschikt als presentatie duo tijdens de jaarlijkse bingo. Zij ontvangen uw gasten lichtelijk ruziënd bij de garderobe, want neemt Ans of Arie nou de jassen aan?

Oud Hollands Bingo met Ans en Arie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Oud Hollands Bingo met Ans & Arie te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Oud Hollands Bingo met Ans & Arie wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Oud Hollands Bingo met Ans & Arie viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Oud Hollands Bingo met Ans & Arie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Oud Hollands Bingo met Ans & Arie boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Oud Hollands Bingo met Ans & Arie kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Oud Hollands Bingo met Ans & Arie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!