Ovano boeken

Ovano-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek/geluid

Ovano boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ovano

Ovano is de Latin & Moombahton artiest die ieder event nodig heeft! Ovano begon zijn carrière in 2015 als DJ op verschillende feesten en evenementen. Zijn gedrevenheid en gevoel voor muziek brachten hem al snel naar optredens binnen verschillende (inter)nationale clubs. In de afgelopen jaren was hij onder andere te vinden in clubs als: Ikon, Annabel, El Toro, Villa Thalia en Munch!

Boekingen Ovano

Ook als producer voor grote artiesten is hij hard aan de weg aan het timmeren, hij heeft onder andere samenwerkingen met K-liber, Def Rhymz, MC PR, Tavv en er staat nog veel meer aan te komen! Ook maakte hij dit jaar zijn debuut op Paaspop en heeft hij deze zomer het Pal Mundo festival op de planning staan. De toekomst van deze jonge artiest is dus goud waard!

Stilstaan in onmogelijk

Ovano maakt in zijn sets een combinatie van de heetste: Reggaeton, Moombahton, Tech House en guilty pleasures. Voor ieder wat wils, zodat iedereen kan genieten van zijn sound! Stil staan is onmogelijk!

Kom in de stemming

Ovano boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ovano te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ovano wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ovano viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ovano online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ovano boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ovano kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ovano boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!