Pap en Pudding

pap en pudding boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Pap en Pudding boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Pap en Pudding

Hans van Erp (pudding) en René van Rooij (pap) gaan enkele decennia terug in de tijd. Pap en Pudding hebben allebei in het Brabantse Herpen gewoond. Toen zo’n 18 jaar geleden het zesde elftal van Herpinia werd opgericht (die zich ten doel stelde zoveel mogelijk bier en snacks te verorberen, en vooral niet te moe te worden na de wedstrijd) waren beide heren maar al te graag bereid om bij dit elftal te komen. De voetbalcarrière bleek van korte duur, hun gastronomische overeenkomsten zijn echter gebleven.

Beiden levensgenieters zijn al die jaren met elkaar op blijven trekken. In 2004 namen Pap en Pudding voor ‘zomaar’ enkele carnavalsnummers op. René van Rooij heeft een eigen muziekstudio. Het jaar daarna nog een paar en in 2006 brachten zij op veler verzoek een compleet album uit. Op dit album (Wurrum?Durrum!) stond het lugubere feestnummer ‘De moord in Herpen’ wat voor veel ophef zorgde dankzij Patrick Kicken en wat tevens het duo onverwacht landelijke bekendheid bezorgde.

Boekingen Pap en Pudding

Na deze bescheiden ‘hit’ volgde het jaar 2007 de single ‘Opblaasbare, afwasbare Barbara’ die wederom goed ontvangen werd. Eind 2007 verscheen hun tweede album ‘Grote Maten’ wat niet alleen duidde op hun vriendschap, maar tevens op hun kledinggrootte. Op dit album stonden o.a. de hits ‘Plastieke Annemieke’ en ‘De tieten van Marielle’. Laatstgenoemde schopte het tot de tweede plaats bij Edwin Evers’ Beste-carnavalsnummer-verkiezing op Radio 538.

Hun derde album getiteld ‘Tot de schijt ons doodt’ is in 2009 verschenen. En dit album zorgde mede dankzij ‘De Duitse Schlager’ voor een leuke agenda tijdens de carnaval. Het duo kenmerkt zich door hun scherpe, gewaagde teksten voorzien van lekkere muziek en daarnaast door hun overmatige drank- en snackinname. Eat your heart out Sonja bakker!

Discografie Pap en Pudding:

  • 2006 cd-album ‘Wurrum? Durrum!’
  • 2007 cd-single ‘Opblaasbare, afwasbare Barbara’
  • 2008 cd-album ‘Grote Maten
  • 2009 cd-single ‘Zij is verliefd op een frikandel’
  • 2010 cd-album ‘Tot de schijt ons doodt’

Kom in de stemming

Pap en Pudding

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Pap en Pudding te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Pap en Pudding wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Pap en Pudding viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Pap en Pudding online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Pap en Pudding boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Pap en Pudding kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Pap en Pudding boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!