Paul Morris boeken

Paul-Morris-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

M-set

Paul Morris boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Paul Morris

Paul Morris, geboren en getogen in Caracas (Venezuela) als kind van een Nederlandse moeder en Venezolaanse vader. Als kind was hij al gefascineerd door zang en dans net als zijn neef Rolf Sanchez. Paul besluit tien jaar geleden Venezuela te verruilen voor Nederland en is vastbesloten om zijn droom te volgen en start met de opleiding Performing Arts in Amsterdam met als doel een internationale carrière als popartiest.

DansSing

In 2019 begint de bal te rollen en doet hij mee aan het TV- programma DanceSing, een talentenjacht waar de makers op zoek zijn naar een popster die zowel kan zingen als dansen. Met zijn uitvoeringen van Stay With Me (Sam Smith) en Despacito (Luis Fonsi ft Daddy Yankee) haalt hij de finale en zijn video’s worden door honderd­ duizenden mensen bekeken, een mooie start.

Engel op zijn schouder

Ondanks het nauwelijks kunnen werken in de periode 2020-2022 bracht vorig jaar een Spaanse bewerking van de hit “Duurt te lang” van Davina Michelle uit. Ook verscheen begin 2022 de song Cada Ritme (Sweet Dreams) een samenwerking van Paul met Stephen Oaks, Emy Perez en Daddy Yankee. Paul tekende ook een contract voor een groot aantal shows op het Griekse eiland Mykonos. Maar dan slaat het noodlot toe. De avond voor zijn verjaardag krijgt hij een ongeluk met zijn scooter. De gevolgen zijn ernstig want naast een gehavend gezicht, kneuzingen en een kapot gebit heeft hij ook een kaakfractuur. Gelukkig herstelt hij snel en is hij blij met de engel op zijn schouder.

Pride Ambassadeur

Paul, die altijd openlijk is geweest over zijn geaardheid, staat in 2019 voor het eerst op het slotfeest op De Dam van de Amsterdam Pride. Voor iemand die opgegroeid is in een land waar de machocultuur overheerst en het homohuwelijk nog illegaal is, maakte de Pride in Amsterdam veel indruk. Paul zei daarom ook volmondig ja toen hij in 2022 werd gevraagd als Pride ambassadeur. Hij bracht de single Hide My Love uit en was in de week van Pride Amsterdam op alle podia te zien en te horen met zijn eigen show en de bood­schap die hij als ambassadeur wilde delen.

Boekingen Paul Morris

Paul werkt momenteel, naast zijn werk als leadzanger van de band This is Beethoven, aan nieuwe muziek die hij zelf schrijft in samenwerking met andere componisten en tekstschrijvers. Hij vindt het heerlijk dat hij middels zijn muziek de harten kan verwarmen en mensen kan laten dansen en genieten van het leven. Maar net zo belangrijk is voor hem het gesprek over seksualiteit en vrijheid gaande te houden.

Kom in de stemming

https://www.youtube.com/watch?v=WopdQ9tTqoY

Paul Morris boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Paul Morris te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Paul Morris wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Paul Morris viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Paul Morris online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Paul Morris boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Paul Morris kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Paul Morris boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!